Ostuprotsess

1. Esmane Konsultatsioon

Protsessi esimene samm on esmane konsultatsioon, kus analüüsime sinu vajadusi ja eesmärke. See hõlmab sinu soovide, eelistuste ja eelarve määratlemist. Meie eksperdid aitavad Teil mõista Malta kinnisvaraturgu ja annavad ülevaate võimalustest, et tagada eesmärkide saavutamine.

2. Kinnisvara Otsing ja Valik

Pärast konsultatsiooni koostame Teile oma protfellis olevate kinnisvarade listi, mis on spetsiaalselt Teie vajadusele välja valitud.

3. Kinnisvaradega tutvumine

Organiseerimine Teile Malta kinnisvaradega tutvumise reisi, tehes Teile isikliku tegevuskava ning vajadusel organiseerime esmased bürokraatlikud toimetused.

4. Kinnisvara Hindamine ja Tehniline Kontroll

Enne pakkumise tegemist on oluline teha kinnisvara põhjalik hindamine. See hõlmab objekti turuväärtuse määramist ja tehnilise seisukorra kontrollimist. Hindamine aitab määrata, kas hind on õigustatud ja kas kinnisvara vastab ostja ootustele. Kontrollime kõiki juriidilisi aspekte ja dokumente, et tagada kinnisvara tehniline korrektsus.

5. Pakkumine ja Läbirääkimised

Kui oled leidnud sobiva kinnisvara, koostame esialgse pakkumise müüjale. See tähendab ostupakkumise tegemist, kus on kõik vajalikud punktid ja pakutav hind määratletud. Seejärel algab läbirääkimiste protsess vastaspoolega, kus arutame hinna, maksetingimuste ja muude lepingutingimuste üle. Meie eesmärk on saavutada Teile parim võimalik kokkulepe, mis rahuldab mõlemat osapoolt.

6. Ostulepingu Koostamine ja Allkirjastamine

Kui olete kinnisvara välja valinud ja Teie pakkumine on vastu võetud, on järgmine samm eellepingu allkirjastamine ostja ja müüja vahel. Seda lepingut nimetatakse maltakeelselt “Convenium” või “Konvenju” ning see kohustab mõlemat osapoolt tehinguks vastavalt kokkulepitud tingimustele. Eelleping on tavaliselt kehtiv kolm kuud ning pärast allkirjastamist kaasame koheselt tehingusse notari, kes viib läbi kinnisvaraga seotud lisakontrollid, et veenduda, et kõik on korras. Selles etapis makstakse 1%-5% kinnisvara väärtusest maksuametile ning ostja tasub 10% ettemaksu müüjale.

Juhul kui lõplik tehing ei realiseeru ilma seadusliku põhjuseta, tagastatakse ostjale 1% maksuametile tasutud summast ning eellepingu allkirjastamise ajal kokkulepitud ettemaks jääb müüjale.

7. Notaritehing

Kui eellepingu tingimused on täidetud ja kõik kohustused täidetud, kogunevad kõik osapooled lõpliku tehingu allkirjastamiseks notarisse. Notari ülesandeks on koostada lõplik leping ja valmistada see ette allkirjastamiseks. Tavapärane protseduur on järgmine:

  • Lõplik leping loetakse ette notaris ja kui mõlemad pooled on tingimustega nõus, leping allkirjastatakse.
  • Ostja maksab müüjale ülejäänud ostusumma (ostuhind, millest on maha arvatud ettemaksud).
  • Mõlemad pooled kinnitavad, et kõik kinnisvaraga seotud kulud on tasutud.
  • Kinnisvara võtmed vahetatakse.
  • Notar registreerib lepingu avalikus registris.

8. Kinnisvara Haldamine ja Jätkuv Tugi

Pärast tehingu lõpetamist pakume kinnisvara haldamise teenuseid, sealhulgas kommunaalteenuste lepingute sõlmimist ja kinnisvara hooldamist. Meie eesmärk on tagada, et Teie kinnisvara ostuprotsess on turvaline, sujuv ja probleemivaba.