Kinnisvara haldusteenused

Kinnisvara haldamine võib olla aeganõudev ja keeruline, kuid meie professionaalsed teenused aitavad Teil seda igas aspektis sujuvamaks muuta. Pakume täielikku kinnisvara haldust, et tagada Teie objekt on korrashoid ja tootlikus.

Ehitustööd ja kinnisvara korrashoid

Meie koostööpartnerid pakuvad regulaarset kinnisvara hooldust ning vajadusel ka remonttöid, tagades, et teie kinnisvara püsib alati parimas võimalikus seisukorras. See aitab säilitada kinnisvara väärtust ja atraktiivsust, ning aitab vältida suuremaid probleeme tulevikus.

Majutuse haldusteenus

Meie partnerid pakuvad kinnisvara üürile andmise ja haldamise teenust. Nad tagavad, et kõik lepingud ja maksed on korrektselt korraldatud, ning hoolitsevad selle eest, et teie investeering oleks kasumlik ja muretu. See annab teile kindlustunde, et kinnisvara haldus on professionaalsetes kätes.

Finantsjuhtimine

Meie partnerid pakuvad finantsjuhtimise teenust, mis hõlmab renditulu kogumist, kulude jälgimist ja Maltal kehtiva finantsaruandluse tagamist. Lisaks on meil võimalus aidata teil avada ettevõte Maltal, mis võimaldab teil saada osa riigi maksusoodustustest.